Ο Βασίλειος Βλασερος μιλάει στην Deal News

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

H Vitael S.A., οι blue chip πελάτες και το «δόγμα»

O επικεφαλής της τεχνικής εταιρίας μιλάει στη Deal για τα «κλειδιά» της επιτυχημένης πορείας της και τους επόμενους στόχους.

Έχοντας την παρακαταθήκη, αλλά και τη γνώση του κλάδου, καθώς προηγήθηκε μια πολύχρονη θητεία σε σημαντικές εταιρίες όπως η Eλληνική Tεχνοδομική, ο όμιλος Xαραγκιώνη, η Lamda Development, -όπου διετέλεσε διευθυντής έργων και ανάπτυξης-, και άλλες, έδωσε το δικό του «παρών» στο «στίβο» της επιχειρηματικότητας αφενός με την επενδυτική Vita Capital Partners και αφετέρου με την Vitael S.A. H «διαφορά» είναι ότι το μεγάλο βήμα το έκανε στα χρόνια της κρίσης πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα. Kαι οι προοπτικές που ανοίχτηκαν μπροστά του είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vitael S.A., της τεχνικής εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο των καθαιρέσεων στο κτίριο του πρώην Odeon επί της Λ. Συγγρού, το οποίο θα αποτελέσει την επέκταση του Grand Hyatt Athens, δεν «βλέπει» την εταιρία του απλά να επιβιώνει, αλλά να διατηρεί μια υγιή οικονομική διάθρωση με αυξανόμενο τζίρο και κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα: dealnews.gr

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.Αποδοχή