Share

Τα νέα μας

Τα νέα μας

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ CEO ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΣΕΡΟΥ ΣΤΗΝ EURO2day

Τα πράσινα κτίρια και οι βιώσιμες κατασκευαστικές πρακτικές. Το υψηλότερο κόστος κατασκευής και γιατί εν τέλει οδηγεί σε μικρότερο κόστος λειτουργίας και μεγαλύτερη αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΟ+ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2024

Στο περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ στο τεύχος Ιουνίου 2024 δημοσιεύεται το έργο μας με τίτλο: Ανακατασκευή του ιστορικού ΜΙΝΙΟΝ & πιστοποίηση με LEED GOLD Μελέτη και κατασκευή των νέων όψεων. Την τεχνική περιγραφή επιμελήθηκαν οι μηχανικοί μας Ζήσης Φυλακτός Projects Director Architectural & Structural – Civil Engineer & Γιάννης Χατζηιγνατίου Πολιτικός μηχανικός. Διαβάστε την τεχνική περιγραφή εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ CEO ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΣΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Η εταιρία μας ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έργα με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα κινείται προς την κατεύθυνση αυτή. Την επόμενη τριετία θα επικεντρωθεί στη βιώσιμη ανάπτυξη, έχοντας προτεραιότητα την κατασκευή πράσινων κτιρίων. Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ 2024

Στο περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ, στο τεύχος Μαΐου 2024 δημοσιεύεται το έργο μας με τίτλο: Τα στάδια κατασκευής της επέκτασης & της προσθήκης καθ’ ύψος του ξενοδοχείου “Grand Hyatt Athens”. Την τεχνική περιγραφή επιμελήθηκαν οι πολιτικοί μηχανικοί μας και μηχανικοί στο έργο κος Γιώργος Τσεμπερόπουλος &  Γιώργος Χρυσόπουλος.  Διαβάστε την τεχνική περιγραφή εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 3ου BUILDING SHOW/ KTIRIO EDITIONS- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ CEO ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΣΕΡΟΥ

Ο Απρίλιος είχε μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση για το χώρο των κατασκευών με θέμα “Τεχνικές Εταιρίες και Αρχιτεκτονικό Έργο” , το 3ο ΒUILDING SHOW των εκδόσεων ΚΤΙΡΙΟ που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στις 16 Απριλίου 2024. Ο CEO μας Βασίλης Βλασερός συμμετείχε στο σαλόνι συζήτησης ανάμεσα σε άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις […]

Διαβάστε περισσότερα

CONSTRUCTION MAGAZINE

Στο τεύχος Φεβρουαρίου 2024 του περιοδικού Construction με τίτλο ΠΥΡΓΟΙ & ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ με ολοσέλιδη καταχώρηση παρουσιάζουμε το ιστορικό ΜΙΝΙΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Η εταιρία μας ξεκίνησε την αιμοδοτική της προσφορά με Νέο Αίμα εθελοντών τον Ιούνιο του 2023 με σκοπό να συμβάλλει όσο μπορεί στην αύξηση των μελών του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών και με στόχο να το επαναλαμβάνουμε κάθε εξάμηνο. Μια σύντομη, εύκολη διαδικασία στο ασφαλές περιβάλλον του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός με την καθοδήγηση της υπέροχης κας Συμεωνίδου, […]

Διαβάστε περισσότερα

ek MAGAZINE BAR + RESTAURANT

Ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό ek magazine The Bar + Restaurant Iανουάριος/ Φεβρουάριος 2024 για το άρθρο που αφορά το roof top restaurant στο Grand Hyatt Athens.

Διαβάστε περισσότερα